Ezt a hirdetést archiválták.

Külterületi

Márianosztra
3 éve, 1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3812223
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Telek
  • Alapterület (m²): 3200
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
TULAJDONOSTÓL eladó Márianosztrán "VILÁGPANORÁMÁS", művelési ágból kivont, 3200 m2-es telek, ami három egymás mellett lévő "nadrágszíj" telekből áll, téliesített, szigetelt, 37 m2-es faházzal, 60 m2-es lebetonozott pincével, amire akár 3 emeletes házat is lehet építeni

Maga a birtok a falu utolsó házától kb. 700 méterre található a hegyoldalban. Teljesen déli fekvésű, ami azt jelenti, hogy nyáron a Nap 16 órán keresztül körbejárja. Két pozitív földsugárzás keresztezésébe-Szent György kereszt, Lei vonal, amik szétnyomják a Hartmann hálót(mint régen a gyógyító helyeket és a templomokat építették)-lett felállítva, az arra érzékenyebb személyek érzékelik is jótékony hatását. Nincs vízéröldsugárzás!

Fúrt kútja kettős vízérre lett telepítve, ez első vízér 17-19 méteren van, a második 27-29-en, a legnagyobb szárazságban is van benne 11 méter magas vízoszlop nyolc órán keresztül tartó szivattyúzás után is, (160 mm-es az összekötő cső). A vize szintén nagyon tiszta, iható, gazdag ásványi anyagokban, bevizsgált. A másik, természetes vízforrás 300 méterre van, ami rendkívüli tisztaságú és minőségű (amit a benne található apró bolharákok bizonyítják, amik csak biológiailag elismert tisztaságú forrásvizekben élnek meg). 

Apró termésköves egy nyomsávos földút vezet fel a falu utolsó házától. Olyan alapokra lett építve, amelyre akár 3 emeletes kőházat is lehet felhúzni. A szigetelt faház 37 négyzetméteres, egy nappali, egy hálószoba és jelenleg 90 százalékig kész fürdőszoba WC-vel van, a háztól 15 méterre egy négy köbméteres, betonozott emésztőgödör található.) 

A ház alatt és a terasz alatt ugyanakkora területű, lebetonozott két részre osztott pince van. A faház 315 méter magasan áll, előtte 22 négyzetméter a terasz, mesés világpanorámával. Szemben Dobogókővel, a Dunával és a Dunakanyarral. Az egész Pilis-hegységet körbe látni Szentendrétől Esztergomig a Dunakanyarral együtt! Valamint a visegrádi várat.



A három telek paraméterei:



906 m2. 

1809 m2. Ezen áll a ház és alatta a pince.

435 m2. Ezen a telken kb. 120 szagos Izabella szőlőtőke található.

A három telek teljes szélessége együttesen kb. 20m, hosszuk egyenként 165m.

A telkek részén nagyon szép (selyem) fű található és csupa gyógynövény, virág.

Hrsz.: 1041, 54m2. Ez az alsó út másik oldalán helyezkedik el. Nem használjuk, mivel olyan kicsi, csupán 20 méter hosszú és 2,6 méter széles. De ez is a tulajdonunk. 

Ez összesen 3204 m2. A három, ill. négy telek csak egyben eladó!

Elhelyezkedés
Márianosztra

 
Elhelyezkedés
Márianosztra